top of page

Mina behandlingar

Yinyoga enskild session och klasser

Reiki, Shamansk Healing, Den Nya Tidens healing, Regression

Ayurvedisk Aromamassage Koppnings och Energimassage Moxa

Riter: Munay Ki och Plejaderna våra förfäder.

bgImage

Reiki och Shamansk healing 

Reikihealing är en stressreducerande och avslappnande behandling. Den hjälper också till i din läkningsprocess. omslutande och skön behandling. Chakrabalansering

I Shamansk healing går vi lite djupare, rensar bort blockeringar och sånt som gör att du sitter fast. Känslor kan komma upp vilket är väldigt bra för din läkning. Frekvenshöjningar En mer djupgående  chakrabalasering och rening. Här använder jag trumma och skallra för att komma djupare i processen. Nu kan du välja till och ligga på en infraröd madrass med jade och turmalin, 30-70 grader och få en ännu djupare avslappning och cellförnyelse. 

NYTT! Nu kan du lägga till ett gongbad efter alla mina behandlingar.

Soundhealing 

Vad är soundhealing? Låt din kropp får bada i ljud. Ljud har sen urminnes tider fascinerat människan och fungerar som ett viktigt medel för att nå ett förändrat medvetandetillstånd. Här kan vi få guidning, kraft och läkning. Vi sänker stress och oro. Djupavslappning. producerar "må bra" hormoner som oxytoicin och serotonin. Hjärnhalvorna balanseras och kreativiteten ökar. Endokrina systemet balanseras. Vår intuition förstärks, vi får frid i sinnet. 


Jag använder mig av klangskål, skallra, trumma och vindgong.

Regr​essio​n


Här guidar jag dig ner i ett djupt avslappnande medvetande. Så vi kommer åt det som blockerar din väg framåt. Healing och balansering av kropparna. Blockeringar kan sitta i våra celler, meridianer sen barndom eller tidigare liv. När vi släpper dessa kan vi hitta tillbaka till vårt äkta jag.

Access bars

Access Bars är en mjuk och skön behandling. Brukas liknas vid att starta om datan, rensa hårddisken.  Jag håller på punkter på hjässan, som kommer åt olika känslocenter.

​Den Nya Tidens healing 

En helt ny healing form som jag fått till mig när jag gick GSC Golden Star Code aktivering hösten 2021. Här fick jag ta emot en högre oktav av frekvenser och vibrationer. En teknik som öppnar upp det 5D hjärtat och 13-DNA och det högre chakrasystemet. Det sker en djupare transformation och rening för att lösa upp blockeringar och gamla mönster, cellminnen och genetiska arv som inte längre gynnar dig och din inre utveckling. Du förankras i jordstjärnan. Sen fylls du på med den rena laserenergin. Vi aktiverar din spiralkraft. Allt för ditt högsta bästa. Nu även möjlighet att  ligga på en infraröd madrass med jade och turmalin, 30-70 grader och få en ännu djupare avslappning och cellförnyelse.

Massage

Ayurvedisk aromamassage. Vi kollar först vilken olja vi ska använda genom ett enkelt frågeformulär. Vata Pitta eller Kapha olja. Sen börjar vi sittande med huvudmassage och nacke axlar. Efter det baksidan och sist framsidan och ansiktet. Fokus ligger på Marmapunkterna som är knutpunkter, kopplingar mellan medvetande och materia. Djup avslappning och balansering av kroppen och livskraften.

Koppnings och Energimassage, här använder jag koppor som sätts fast på huden på meridian punkter.

Moxa torkad ört vars glöd som leder ned värme djupt i kroppen. Stärker kroppen, avslappnande och skönt

Meditation Yinyoga

I meditationen gör vi först en avslappning. Så att vi landar i kroppen. Sen guidar jag er in i meditationen. Det är kanaliserat så jag vet inte exakt vad som kommer upp. Det beror på gruppen. Men min uppgift är att så stjärnfrön. Väcka upp mänskligheten. Hela Moder jord.

Yinyogan är en blandning av Hatha yoga, Kinesisk medicin och Mindfulness. Vi kommer åt Fascian bindväven då vi sitter i 3-5 minuter i varje position. Vi andas, släpper taget, slappnar av. Enligt kinesisk medicin har vi 12 huvudmeridianer. 6 är yin och 6 är yang. Dessa jobbar i par. Vi fokuserar på skelett, myifascia, bindväv, ligament och de inre organen. Varje pass är som en behandling. Du märker snabbt resultat.

bottom of page